Viet-namme-namme-nam

Big news! Kan nu endelig (efter at have fået detaljerne på plads med jobbet osv.) frit tale om min tur til Vietnam – om præcis 2 måneder! Hold nu k*** hvor jeg glæder mig!

Den 19. marts smutter vi (som i mig og Jonas) til Vietnam. Jeg har aldrig været østpå og er derfor meget spændt på at opleve en (mad)kultur, der adskiller sig så meget fra mine tidligere rejser. Så forbered jer på at bloggen her bliver forvandlet til en rejseblog fra midt i marts!

Turen starter nordpå i Hanoi og slutter efter 5 uger i Ho Chi Minh City i det sydlige Vietnam (for Jonas dog kun efter 3 uger – arbejd’, arbejd’) Hvad der skal ske derimellem er stadig rimelig uvist – dog skal Jonas’ fødselsdag fejres på tropeøen Phu Quoc, som hans søde kæreste, (det’ mig) gav ham flybilletter til i julegave.

Værs'go at være misundelig!
Værs’go at være misundelig!

Èn ting vi dog er rimelig sikre på, vi gerne vil, er at tage et vietnamesisk madlavningskursus. Vi var også på madlavningskursus i Barcelona for et par år siden, og det med stor succes.

At være på madlavningskursus er en fed måde at lære noget om kulturen, synes vi (og forhåbentlig giver det os lidt mindre sved på panden, når vi skal bestille mad fra et vietnamesisk menukort)

Jeg har undersøgt et par forskellige steder, men ikke fundet det helt rigtige endnu. Vi har snakket om, at det kunne være fedt at tage det i Hanoi, så det ligger først på turen, og så bruge en hel dag på det.

Gode råd (både til kurser, men bestemt også til must-sees i Vietnam) modtages med kyshånd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *