Shit Sofie Posts #16

Nå, jamen det var som om Sofie gik på juleferie. Og det gjorde jeg i øvrigt også. Og for høvlan hvor var det tiltrængt. Skønt, skønt, skønt lige at blive genoptanket, og i øvrigt også meget rart, at det allerede er weekend igen 😉

Siden sidste SSP er jeg blevet ældre. Altså sådan helt officielt. Den 25. fyldte jeg 22, så nu er jeg … stadig i min bedste alder. Ja. Lad os sige det!

Jeg har også været til diamantbryllup hos min fantastiske mormor og morfar på Fyn, som altså nu har holdt hinanden ud i 60 år! Det synes jeg sgu’ er fantastisk. Min mor og hendes søskende havde hyret den dygtigste violin- og harmonikaduo, som kom og spillede gamle, sydfynske viser, traditionelle bryllupsviser fra Færøerne og underviste os alle sammen i folkedans. Det var så skønt, og selv min mormor og morfar, som knapt kan gå, kom ud og danse til brudevalsen. Kærlighed ud over det hele, jeg blev så rørt <3

Nytåret forløb også uden større vigør. Vi endte hos mine forældre, hvad der inkluderede god mad, quizzer, Århus bedste udsigt til fyrværkeri og fars brunch dagen derpå.

Nå, men nu til det, I jo egentlig er kommet for. Sofie er uden for raderen for tiden, men jeg har bladret godt ned i Facebookarkiverne og fundet lidt godter frem. Lad mig præsentere: DAMP-geden Buttermilk:

God weekend 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *