Shit Sofie Posts #15

Så skal jeg da lige love for det blev jul … men det tager Sofie sig nu ikke af. Til gengæld tager hun sig af at finde seje, “spansk-far-med-talenfulde-børn-starter-Depeche-Mode-coverband-på-den-fede-måde”-videoer til os.

Hvis jeg skal sige lidt om hvad der sker hos mig lige nu, ville det nok være noget i stil med:

Julen er der ved at være styr på (jeg køber mine første gaver i oktober – ville slet ikke kunne overskue det kaos, der foregår nede i byen for tiden) Jeg har vasket tøjet og pakket gaverne og mentalt indstillet mig på at være sammen med sukkerdopede børn i mere end 3 timer i streg (okay måske ikke helt, men jeg krydser fingre for jeg overlever)

I morgen holder jeg fødselsdag her på Niels Juels Gade (åbent hus, så kig endelig forbi 🙂 hvilket resulterede i en  Bilkatur her til aften – den 20. december. Go figure.
Heldigvis er der vist et-eller-andet-sport som folk følger med i fjerneren her til aften, så vi timede det med kl. 8 og slap levende igennem 😉

Og så er min skønne orkidé sprunget ud. Hold fast for en nyhed hvá? Men jeg bliver nu lige begejstret hvert år, når den formår at time det perfekt med min fødselsdag 🙂

Ps. Hvis du ikke har set den originale Depeche Mode-film, er den her. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilken én der er bedst… hvad synes du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *