Shit Sofie Posts #14 (special SSM edition)

Denne uges SSP er lidt speciel, for denne gang er ugens film ikke bare noget, Sofie har gravet frem fra internettets uendelige pulterkammer.  Denne uge burde nærmere hedder SSM, for denne uge skal du se en film, som Sofie selv har lavet (eller produceret for at være mere præcis) På en uge. Og den er god. Meget god.

Filmen vandt en “honorable mention” (3. plads) ved dette års Short Film Challenge i Aarhus. Instruktøren, Alexander Bak Sagmo, kender jeg i øvrigt også, og ham vil jeg også anbefale at holde øje med. Jeg er overbevist om, de begge bliver noget stort indenfor filmverdenen.

So without further ado …

Sofie (som også spiller med i filmen, så du det?) uddanner sig i øjeblikket til producer på super8, tjek lige hendes seje resumé ud her

God weekend derude, og pas nu på med snapsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *