Lykken er … taknemmelighed

I denne weekend har jeg været på mit andet Master Modul. Det var fantastisk. Fantastisk at se alle de andre igen. Fantastisk at blive inspireret, rørt og motiveret igen. Fantastisk at grine oprigtigt igen, for første gang i hvad der føles som en lang, sort evighed.

Jeg ved ikke, om det er decembermørket, almindelig fjumreårsforvirring, eller noget helt tredje der går mig på. I hvert fald har det været umådeligt svært for mig at se alt det gode der er i mit liv – for det er der, det ved jeg godt (inderst inde). Det er bare som om, jeg ikke har haft adgang til det. Som at have en tyk uldhue viklet om hjernen, der afskærer mig vej til al den viden, jeg har fra YRA.

Og det er her taknemmelighed kommer ind i billedet.

Det at være taknemmelig er for mig en meget kraftfuld udviklingsvej. Som 1’er fokuserer jeg automatisk på det “der er i vejen” og det er derfor enormt livsbekræftende for mig at huske på alle de fantastiske mennesker og ting, jeg har i mit liv.

Noget, jeg er meget taknemmelig for for tiden, er den pakkekalender, jeg fik af min søster. Tjek lige de seje gaver, jeg har fået indtil videre:

Hvad er du taknemmelig for i dag?

2 comments on Lykken er … taknemmelighed

    1. Sorry Thea, har slet ikke set du havde skrevet.
      Tusind tak, og i lige måde <3 Der gjorde du lige min fredag bedre 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *