Filmanmeldelse: The counselor

In short: don’t do it

In lidt flere ord:

Det kan godt betale sig at være medlem af biozonen, når man ser så mange film, som mig og Jonas gør. Og noget af det fede ved det er også, at jeg tit bliver gjort opmærksom på nogle arrangementer og forpremierer, jeg ellers ikke lige ville have fundet. Jeg har efterhånden gjort det til lidt af en vane at bestille til forpremierer, når biozonen sender mails ud. Det er en god måde at komme afsted på.

Hvis filmen spås at blive tilpas stor (som f.eks. Supermand) skal man hente billeterne et par uger før forpremieren. Det var (GodKnowsWhyProbablyBecauseOfRidleyScott) også tilfældet med billetterne til The Counselor, som vi var inde og se onsdag aften.

De havde ligger og puttet sig og bygget op til noget stort i min pung i en måneds tid. Det kunne filmen mildt sagt ikke bære.

Bevares, alle filmstjerner i Hollywood var da med i filmen (læs. Michael Fassbender, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem og Brad Pitt, for at nævne nogle få) men det er på en måde bare ikke rigtig nok til at få et manus uden plot og udvikling til at fungere.

Filmen var mest af alt en samling af mystiske karakterer og sjove ideer – hvilket på den lyse side gjorde, at jeg på intet tidspunkt kedede mig. Det hele virkede bare lidt meningsløst.

Én stjerne skal dog gives, for den mest bizarre sexscener, jeg længe har set…

Så kære Ridley, jeg går helt ind for at prøve noget nyt, og The Counselor var bestemt uden for din sædvanlige genre, meeeen … det er en ommer’.

Det er min beskedne holdning – hvad synes I?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *