Shit Sofie Posts #8

I dag har jeg ligget i min seng hele dagen – og jeg sidder her endnu. I virkeligheden skulle jeg både have været på arbejde og til fest, men min krop ville bare ikke mere i onsdags, og i går kørte jeg på ren viljestyrke. Jeg er bange. Bange for at jeg er stresset. For da jeg vågnede i morges med udsigten til ikke at skulle noget en hel dag, var mine symptomer sporløst forsvundet. Jeg følte mig helt rask, men sekundet jeg begyndte at tænke på mit arbejde, min træning, min hverdag kom hovedpinen igen. Den hovedpine, der onsdag nat var så intens, at jeg vågnede midt om natten og græd.

Hvad sker det med mig? Jeg vil ikke være 21 år og have stress. Det er helt forkert. Og hvad skal jeg gøre ved det? Jeg vil jo gerne det hele – men samtidig, når jeg ligger her, har jeg lyst til at droppe alt, for det hele føles så ligegyldigt. Jeg stresser over ligegyldigheder og tillægger slet ikke de ting, der gør mig glad, nok værdi.

“Gør mere af det, der gør dig glad”, stod der på det postkort, jeg fik af min mor. Og jeg ved det jo godt, jeg har for fanden en uddannelse i personlig udvikling, og alligevel sidder jeg her, alene, når jeg burde snakke med nogen og gøre de ting, der gør mig glad. F.eks.

være sammen med mine venner, danse, rejse, se film, høre musik, være kreativ…

En lidt dyster intro, beklager, men det er altså sådan, jeg har det i dag. 

Til gengæld gør dagens video mig i lidt bedre humør. Både fordi den er sjov, men egentlig mest fordi jeg fornemmer, at Eric virkelig brænder for det, han laver, og det er lige præcis det, jeg går og savner. Ligegyldigt hvor underlig din hobby er, er det det fedeste i verden, hvis du brænder for det. Det er den form for purpose i livet er uundværlig og det der gør, at vi bruger uendeligt mange timer på noget – fordi vi ikke kan lade være!

Og nu skal jeg nok lukke nummi, så du kan se film.

3 comments on Shit Sofie Posts #8

  1. Du er en fantastisk pige Lisa, elsker at du er begyndt at blogge så jeg kan følge lidt med. Du var jo min inspiration på YRA!
    Ps. Så er det helt normalt at ha off dage. Giv dig selv lov til det. Som sagt er du kun 21. Der er tid til det hele 🙂
    One love ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *