Lykken er … genbrugsguld

I weekenden var vi på Brugtvareterminalen i Viby – et mekka for lige dele gammelt lort og skjulte skatte. Vi fik bl.a. købt en kagerulle (følgere på instagram vil vide, at jeg har manglet en)  for 39 kr og en øseske til vaskepulver (random, I know, men hvor får folk de der kaffe-doseringsskeer fra? Er det en, man får udlevet af kaffe-feen, når man har drukket sin første kop kaffe eller hvad?)

Nå, men bedste køb var helt sikkert dette rivejern, som blev den perfekte DIY smykkeholder:

Ægte genbrugsguld – get it?  

Jeg bankede lige alle “riverne” med en hammer, så de ikke stikker så meget. Synes, det ser super fint ud, og så har det også den bonuseffekt, at jeg rent faktisk får brugt mine smykker, modsat, når de ligger gemt væk, så jeg ikke kan se dem. (aka. out of sight out of mind-effekten)

Jeg fik også ryddet op  i weekenden, og hængt Sunes fine billede op, som jeg købte på Finderskeepersmarkedet for en måneds tid siden. Resultatet blev et fint og indbydende indgangsparti i vores lille skotøjsæske 🙂

Det lille keramikhjerte hang på en julegave jeg fik af min søster sidste år, hatten har jeg købt på tøjmarked til en 10’er og postkortet har jeg fået af min mor. 

2 comments on Lykken er … genbrugsguld

  1. Hm – der hænger et par øreringe, som jeg godt ku tænke mig at bruge en gang imellem 🙂
    Kommer du snart og spiser?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *