Shit Sofie Posts #5

“CRRRA-RAZY animal madness” er temaet denne fredag – eller bare “sjov med dyr”, hvis du er mere til den jyske version.

Den står igen på youtube-musik-godter, og jeg kan faktisk ikke huske, om det var Sofie eller Sophie der viste mig denne fantastiske video første gang – men en Sof/phie var det, og genial er den (Jeg får den i øvrigt stadig jævnligt på hjernen her knapt et år senere – så er du advaret) 

Den anden her har du måske efterhånden hørt (om), for den er efterhånden blevet lidt af et fænomen (når lyde optræder i Go’morgen P3 er det et fænomen, ikke?) .

Ikke desto mindre fortjener den en anbefaling, for den er veldigt fint produceret og som Sofie sagde, så gjorde den hende glad, og er det i virkeligheden ikke det fineste formål en Youtube video kan tjene?

Desuden har den affødt denne lille sms-korrespondance mellem mig og kærestegemalen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *