Lykken er … Finderskeepers

“Det er faktisk brutalt at give nogen 500kr herinde” sagde jeg til søde kæreste i telefonen, efter han havde været ude og hæve penge, så mig og min mor kunne shoppe.

For Finderskeepers var virkelig et mekka for ting-du-bare-må-eje. Proppet med mennesker smukke smykker, flotte/søde/finurlige print, opfindsomt kunsthåndværk og nøje udvalgt secondhand.

See? Umuligt at vælge!  Og jeg var faktisk også lige ved at give op og gå hjem uden noget. Men så fandt jeg dette fine print, som mindede mig om mig om vores roadtrip i Californien i februar. Tegnet af Sune Joergensen

Tekst på plakat: “When surrounded by a bunch of bears: stand absolutely still”

Lige ved siden af stod den søde og seje kvinde bag mærket KANT. Og her købte jeg noget så biker-agtigt som denne ørering:

Kan man godt lave teenageoprør når man er 21? Der sker i hvert fald ting og sager med mine ører for tiden…

Jeg ville gerne sige, at jeg kom hjem med de to bedste ting på hele markedet, men det ville være løgn. Jeg kom hjem med to fede ud af uendeligt mange fede ting. Hvis disse kunstnere er Danmarks fremtid, er den lys.

Finderskeepers er også at finde på Godsbanen i dag fra 11-17, så skynd dig afsted (og husk for Guds skyld rigeligt kontanter)

Entre 40,-

1 comment on Lykken er … Finderskeepers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *