Lykken er … smÅkke smykker

Jeg har fået løn i dag, og havde en time jeg skulle have brændt af mellem arbejde og fransk, så jeg kom liiige til at gå i Bruuns…

“Du kan ikke købe dig til lykke” , siger de. But then again, diamanter er jo en piges bedste ven, og bedste venner gør i hvert fald én lykkeligere – ergo: 

gi’mig-gi’mig-gi’mig-gi’mig!!! 

Line & jo laver de fineste, mest enkle og lækre smykker, og den her ørering vil jeg altså meget gerne eje. En af mine veninde har fået lavet et ekstra hul lige ved siden af sit “normale” ørehul, og det ser super fedt ud, at føre den “dobbelt” igennem øret. (så måske jeg også skulle en tur under sømpistolen igen?)

Selv om jeg er en hat til at gå med ringe, har jeg en drøm om en dag at lære det, og til den tid måtte denne lille fine fjerring gerne pryde min finger. evt. ledsaget af en eller flere simple ringe allá den på billede nr. to (as if jeg ikke enten går amok efter en halv time eller glemmer dem i en bukselomme)

Jeg kan bedst lide helt simple og klassiske smykker uden for mange dikkedarer og Line & jo’s webbutik er smækfyldt, så tag lige at kig forbi, hvis du har det på samme måde. 

Også Pernille Corydon laver nogle rigtig fine og enkle smykker, som godt kunne gøre mig ret så lykkelig. F.eks disse bronze ørestikker:

Jeg synes tit, det kan være en lidt ubehagelig oplevelse at gå ind i en guldsmed i Århus (måske er det bare mig, men jeg føler, at smykkedullerne kigge på mig med onde det-har-du-slet-ikke-råd-til-øjne)  Derfor vil jeg gerne lige tale højt og varmt for guldsmeden Bent Olsvig, der holder til i baggården ved mit andet arbejde i Graven 20.

Ikke nok med, at han laver nogle af de smÅkkeste smykker, jeg nogensinde har set, han er også mega flink og viser lystigt rundt og fortæller om sin ca. 6 kvm (!) lille bagggårdsbutik, som han stort set selv har bygget op fra bunden. SÅ sejt altså!

Tag et smut forbi, hvis du er i nærheden 🙂 

Forresten endte jeg selvfølgelig med ikke at købe noget af det – det lader jeg andre om *vink-med-vognstang* 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *