Lykken er … Bloglovin’

“Det her kunne godt blive farligt”, tænkte jeg ved mig selv, idet jeg som det sidste, efter at have oprettet mig som bruger, “claimet” min blog og trykket på followknappen til at par andre, downloadede Bloglovin’s app til min telefon. “Det her kunne godt blive rigtig farligt…”

Bloglovin’ er en form for blog-arkiv og RSS-reader i én. Du kan oprette din egen blog derinde, så andre kan følge den, eller du kan vælge blot at bruge den, som det den er: nemlig en kæmpemæssig blogdatabase, som er nem at gå til og endnu nemmere at blive afhængig af.

Med Bloglovin’ kan du med et enkelt klik følge dine yndlingsblogs, og siden vil så hjælpe dig, ved at holde dig opdateret, når dine yndlingsbloggere smider nyt guf ud. Det er også nemt at finde nye yndlinge derinde – enten ved at søge efter en bestemt kategori eller tage et kig på de mest populære blogs/posts.

“Mark all as read”-knappen gør det nemt at holde styr på, hvor du er kommet til, og hvis der er nogle indlæg, du særligt godt kan lide, kan du “like” dem, og på den måde gemme dem til senere – det gør jeg f.eks tit med DIY projekter eller opskrifter 🙂

iPhone-app’en virker upåklageligt og har alle de samme features som hjemmesiden pakket ned i et nemt overskueligt design. 

Follow on Bloglovin

.. Og så kan du naturligvis også følge min blog derinde, og det håber jeg da, du gør 🙂
Bare klik herover eller i menuen til højre.

Happy bloggin’ y’all!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *