DIY pudebetræk

Jeg var samler som lille … Dvs. jeg troede, jeg var samler som lille, indtil jeg mødte min kæreste. Han er på en måde i en liga for sig selv. Oprydningsseancer er faktisk det eneste, der kan få ham ud af fatningen og gøre ham sådan lidt pigesur. 

Jeg selv har på “mine ældre dage” fundet glæde (læs: psykose) i at rydde op og smide ud. Det giver så dejlig luft at skille sig af med alle de ting, man alligevel ikke rigtig bruger. Jeg har faktisk indimellem haft nogle ting, hvor det var så svært for mig, at skille mig af med dem, at jeg blev nødt til at lukke øjnene, når jeg smed dem ud, eller bede en anden om at gøre det, sådan rent fysisk. Og når det så var gjort, kunne jeg virkelig ånde helt lettet op – er jeg den eneste, der har oplevet det?

Hvorom alting er, så har det at flytte sammen i en – meget hyggelig og dejlig! – skotøjsæske på Trøjborg også helt naturligt reduceret det samlede antal af ting.

Men indimellem er der altså bare ting, som man ikke kan  få sig selv til at smide ud. Og så må man jo finde på noget andet.

DIY pudebetræk:

Disse tre puder har jeg lavet af nogle af vores gamle yndlings T-shirts og skjorter. 

Den lyserøde pude er lavet af min gamle Maje t-shirt, som jeg købte i Paris i 2009. Jeg synes, mønstret er superfint og kunne ikke nænne at skille mig af med den, da den begyndte at få små “mussehuller” (ja det kalder jeg dem altså)

Bagsiden er ryggen fra en af Jonas’ gamle T-shirts.

For at gøre den lidt speciel valgte jeg at sy lynlåsen på på midten af ryggen, og så tog jeg nakkemærket fra T-shiren og syede det på nede i højre hjørne. 

Den grønne pude er også lavet af én ef mine game yndlinge. For at gøre den lidt sjov, valgte jeg en gul lynlås, som matchede syningerne i mønsteret.

Den røde pude er nok den jeg er bedst kan lide. Den er lavet af Jonas’ gamle yndlingsskjorte, og har den sjove detalje, at den åbner på forsiden – fuldstændig ligesom en rigtig skjorte.  

Jeg brugte det nederste af skjorten, for det passede bedst i bredden, og så klippede jeg brystlommerne af og syede dem på igen – men det kan man faktisk slet ikke se.

Lommerne er gode til at gemme små hemmeligheder i 🙂 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *